Totalentrepriser

Har du brug for et tilbud? Giv os et kald: 28 18 44 33

NMT Byg påtager sig totalentreprisen, hvis du har planer om en tilbygning eller skal have renoveret dit hus fra kælder til kvist.

Fra første møde har vi styr på processen og tager hånd om dit projekt. Hvis du ikke allerede har tegninger til dit byggeri, kan vi være behjælpelige med at skaffe disse, ligesom vi også indhenter byggetilladelse for dig, hvis du ønsker dette.

Vi har gode kontakter til alle de håndværkere, der er brug for til din totalentreprise.

Vi tager os selvfølgelig selv af alt tømrerarbejdet og sørger samtidig for, at de relevante, dygtige håndværkere kommer ind i projektet, når det er deres tur til at løse en opgave. Vi bevarer overblikket og får det hele til at gå op i en højere enhed. Med god planlægning og koordinering skaber vi en god byggeproces uden spildtid.

Det er dit projekt, og vi sørger selvfølgelig for at inddrage dig og informere dig undervejs, så du har mulighed for at komme med ændringer og påvirke byggeriet.

”NMT byg entrerede med tømmeropgaver i forbindelse med vores ombygning og renovation af stueetagen i vores byhus.Alt forløb som aftalt og til tiden, der blev ryddet op efter opgaverne og det var nemt at overtage for næste håndværker.
Vi bruger helt sikkert NMT byg igen til nye opgaver.“

Christina Munk

Kontakt os

NMT Byg er klar til at hjælpe dig.

Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os. Stort set alt kan lade sig gøre.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den gode dialog med dig som kunde. Vi tager en grundig snak om opgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi er din lokale tømrermester i Otterup på Nordfyn

Vi glæder os til at høre fra dig