Nyt sommerhus

Har du brug for et tilbud? Giv os et kald: 28 18 44 33

Har du et sommerhus eller drømmer om at bygge et, så læs med her!

Vi kan tilbyde at renovere, lave tilbygninger eller stå for opførelse af nyt sommerhus, præcis som I vil have det. Vi kan stå for hele byggeriet, så I slipper for at røre en finger, altså en totalentreprise. Hvis I hellere vil være med til at tage beslutninger omkring, hvilke håndværkere I vil bruge eller selv vil lave noget af byggeriet, er dette ligeledes også en løsning vi kan klare!

Mindre forfaldende opgaver på jeres sommerhus tager vi os selvfølge også af. Det kan være tid til nye tagrender, tid til at skifte beklædning eller udhæng, udskiftning af vinduer og døre eller jeres terrasse skal have en kærlig hånd

”NMT byg entrerede med tømmeropgaver i forbindelse med vores ombygning og renovation af stueetagen i vores byhus.Alt forløb som aftalt og til tiden, der blev ryddet op efter opgaverne og det var nemt at overtage for næste håndværker.
Vi bruger helt sikkert NMT byg igen til nye opgaver.“

Christina Munk

Kontakt os

NMT Byg er klar til at hjælpe dig.

Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os. Stort set alt kan lade sig gøre.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den gode dialog med dig som kunde. Vi tager en grundig snak om opgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi er din lokale tømrermester i Otterup på Nordfyn

Vi glæder os til at høre fra dig