Om os

Har du brug for et tilbud? Giv os et kald: 28 18 44 33

NMT Byg er et tømrerfirma med beliggenhed i Otterup på Fyn. Vi laver alle former for tømrerarbejde for private boligejere, erhvervskunder og boligforeninger i Odense og på Nordfyn. 

For NMT Byg er kvalitet et must.

Det arbejde, vi leverer, skal ganske enkelt være ordentligt udført, og kvaliteten skal være i orden.

Dialogen med dig som kunde er altafgørende, for at vi får et godt samarbejde omkring din opgave. Derfor gør vi både meget ud af at rådgive og inspirere dig, hvis du har brug for det – og vi sørger for at lytte til dine ønsker og spørge ind til dine behov.

Passion for arbejdet skaber de bedste resultater!

Tømrermester Nicolai Tobiasen, som ejer NMT Byg, har nærmest bygget hele sit liv og er for alvor dedikeret til tømrerfaget. Nicolai fik smag for træ og byggeri fra barnsben, hvor han løb i hælene på sin bedstefar, som også var tømrer. Du er derfor garanteret en tømrer, som sætter en ære i at løse din opgave bedst muligt!

”NMT byg entrerede med tømmeropgaver i forbindelse med vores ombygning og renovation af stueetagen i vores byhus.Alt forløb som aftalt og til tiden, der blev ryddet op efter opgaverne og det var nemt at overtage for næste håndværker.
Vi bruger helt sikkert NMT byg igen til nye opgaver.“

Christina Munk

Kontakt os

NMT Byg er klar til at hjælpe dig.

Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os. Stort set alt kan lade sig gøre.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den gode dialog med dig som kunde. Vi tager en grundig snak om opgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi er din lokale tømrermester i Otterup på Nordfyn

Vi glæder os til at høre fra dig