Ombygning/tilbygning

Har du brug for et tilbud? Giv os et kald: 28 18 44 33

Skal din bolig bygges om, så den i højere grad passer til dine behov? Eller har du brug for mere plads i form af en tilbygning? Igennem livet opstår nye situationer, som kræver en tilpasning af dine omgivelser. Måske er børnene flyttet hjemmefra, og du vil indrette huset anderledes. Måske giver en sammenbragt familie pladsproblemer i det eksisterende hus.

NMT Byg står for både renovering, ombygning og tilbygninger til din bolig, så huset igen danner en god ramme om dit liv.

Vi lytter til dig og sørger for en god dialog om projektet fra første møde. Det er utrolig vigtigt at finde de rette løsninger, når du skal i gang med et stort projekt. Vi spørger ind til dine ønsker og afdækker dine behov. Vi kommer gerne med god inspiration, hvis du har brug for det.

Vi laver selvfølgelig også ombygninger og tilbygninger til din virksomheds bygninger.

”NMT byg entrerede med tømmeropgaver i forbindelse med vores ombygning og renovation af stueetagen i vores byhus.Alt forløb som aftalt og til tiden, der blev ryddet op efter opgaverne og det var nemt at overtage for næste håndværker.
Vi bruger helt sikkert NMT byg igen til nye opgaver.“

Christina Munk

Kontakt os

NMT Byg er klar til at hjælpe dig.

Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os. Stort set alt kan lade sig gøre.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den gode dialog med dig som kunde. Vi tager en grundig snak om opgaven, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi er din lokale tømrermester i Otterup på Nordfyn

Vi glæder os til at høre fra dig