Plankeborde

Plankeborde

Drømmer du om et unikt og rustikt plankebord til din stue eller dit køkken? NMT Byg bygger smukke plankeborde, der emmer af kvalitet. Træ er et levende og varmt materiale, og træets årer fortæller en unik historie om organisk vækst.  

NMT Byg bygger dit plankebord, så det passer præcist til dine ønsker og behov. Vi tager en snak om, hvilke mål bordet skal have, hvilken stil du ønsker og hvilken træsort du synes bedst om. Vi giver dig inspiration til forskellige modeller og finder sammen med dig den bedste løsning. Vi tilbyder desuden at tage en tur til savværket sammen med dig, så du selv kan vælge træ til dit plankebord.

Vi forarbejder træet og bygger dit plankebord på vores eget værksted, så det bliver holdbart og stærkt. Træet skal behandles med varsomhed, så det ikke efterfølgende revner og flækker. Vi har erfaringen og ved præcist, hvordan vi bygger et både smukt, funktionelt og holdbart plankebord til dig.

”NMT byg entrerede med tømmeropgaver i forbindelse med vores ombygning og renovation af stueetagen i vores byhus.Alt forløb som aftalt og til tiden, der blev ryddet op efter opgaverne og det var nemt at overtage for næste håndværker.
Vi bruger helt sikkert NMT byg igen til nye opgaver.“

Christina Munk

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Om Os

NMT Byg er din lokale tømrer på Nordfyn. jeg laver en bred vifte af tømreropgaver, store som små.
Jeg har gode forbindelser fra andre erhverv, så jeg klarer også dine totalentrepriser.

Kontakt Os

NMT Byg
Vestergade 8
5450 Otterup

Call Now Button